Betyg de bästa apparna för smart TV

Smart TV -teknik är TV: ns förmåga att komma åt Internet och kommunicera med datorer och mobila enheter. Liksom smartphones har smarta TV-apparater sin egen uppsättning installerade applikationer och möjligheten att ladda ner dem från en specialaffär. Och även kan stödjas av ledningsfunktioner gester, röst. Vissa TV-apparater är utrustade med en kamera, vilket ger utrymme för att utöka funktionaliteten. Som regel finns i en sådan TV en Ethernet-nätverksadapter och Wi-Fi.

Vilka applikationer för Smart TV kan bättre kallas.

De ledande företagen som tillverkar smarta TV-modeller är Samsung och LG. Men Sony, Panasonic, Philips och Toshiba har också sitt eget gränssnitt. Dessutom, för någon vanlig TV, kan du köpa en speciell konsol med Android OS, vilket gör den till en Smart TV. Var och en av plattformarna har sina fördelar och nackdelar, men de bästa applikationerna för Smart TV kommer att betraktas som exempel på Samsung och LG, som den mest populära och utbredda.
Samsung

Samsung använder för närvarande Tizen-operativsystemet för Samsung Smart TV och erbjuder följande funktioner:

arbeta i webbläsaren från skärmen; skicka foton och videoklipp på Swefilmer via http://dreamfilms.se/swefilmer/ till en TV från en smartphone. dussintals spel? automatisk detektering av utrustning. Samsung app lansering design universell fjärrkontroll för alla enheter. online-filmer, sportprogram, väder, molntjänst och många fler funktioner.

Samsung Smart TV är inte bara en videovisare, men ett multimediacenter som låter dig dela och visa innehållet i Internettjänster, justera visning av dina intressen, utbyta data med en dator och andra enheter, Ta emot information om händelser i världen, Ladda upp bilder till sociala nätverk, ringa videosamtal. Och gör allt detta utan att gå upp från soffan.

Samsung Smart TV-appar är tillgängliga från Samsung Apps store, som kan nås via Smart Hub-menyn. Här är klassificeringen efter kategorier och möjligheten att söka.